Vitakruid


Het assortiment van Vitakruid

Het bedrijf Vitakruid begrijpt dat gezondheid heel belangrijk is voor de mens. Vitakruid heeft een mooi producten-lijn met verschillende soorten effecten die u helpen uw gezondheid en vitaliteit te behouden. Vitakruid is een bedrijf die nauw samen werkt met orthomoleculaire artsen en therapeuten. Zij verbeteren hun assortiment continue rekening houdend met de laatste wetenschappelijke onderzoeken. Het assortiment van Vitakruid heeft gunstige prijzen en kwaliteit verhouding.

Vitakruid stelt ook hun know how aan consumenten en proffesionals. Ook werken zij samen met therapeuten en artsen die hun patienten / klanten adviseren over bepaalde producten. Om dit te kunnen bewerkstelligen organiseert Vitakruid vaak kennisbijeenkomsten in Nederland.

Productie en distributie van hun producten voldoen aan de eisen van HACCP. U kunt daarom zeker zijn van een juiste kwaliteit. Daarnaast voldoen de producten ook aan de eisen van de nog strengere GMP voorwaarden ( Good Manufacturing Practice ) Dit is het allerhoogste waarborgingsysteem.

Verder is Vitakruid lid van de branche organisatie NPN (Natuur- & gezondheid Producten Nederland). Zij houden zich aan de regels die de NPN heeft gemaakt, samen met de Nederlandse overheid.

Bij VoordeligVitaal.nl kunt u Vitakruid producten bestellen (groot assortiment).

bestelknopje.jpg